Пишете ни

Цени за почистване и машинно пране в Русе

ТОП цени за почистване в Русе

Не пропускайте да се възползвате от нашите ТОП Оферти в Русе

» Русе » Цени за почистване и машинно пране

 • PRO Cleaners e част от Pro Services

Професионално почистване

Информация за предлаганите услуги, условия за ползването им и контакти

Информация за услуги, цени, условия за ползване

Всички услуги се извършват на адрес на клиента!

За всички услуги предложени в този списък, сме приложили подробна информация, с която желаем да информираме Вас бъдещите ни клиенти!

Машинно пране на меки мебели

Машинно пране на меки мебели

За да определим цена, ще Ви помолим:

 • Да намерите Вашата мека мебел в списъка и да ни я посочите;
 • Вид материя на дамаската, цвят;
 • Да ни дадете информация за състоянието и - наличие на петна /замърсяване.

Запознайте се с приложената информация за това, как се извършва машинното пране!

Информация за контакт с нас, ще намерите в секция:

  Как да заявя услуга или да получа повече информация?

Почистване и машинно изпиране на текстилни изделия в Русе, ТОП цени за почистване и машинно пране на текстилни повърхности в Русе. Русе PRO Cleaners се рекламира чрез pochistvanerusse.com.Меки мебели: Дивани, канапета, фотьойли, кресла, табуретки, столове, декоративни възглавници

Пране на седящо място (50 см.)
Пране на седящо място (50 см.) с дизайн от исторически стил
Пране на възглавници отделящи се от меката мебел (50 см.)
Стандартен стол без облегалка
Стол с облегалка
Стол с облегалка (предна и задна част)
Стол с облегалка (предна и задна част) и подлакътници
Стол: С почистване и полиране на дървени, метални и пласмасови детайли
Табуретка с размер до 60см./60см.
Табуретка с размер над 60см./60см.
Фотьойл (Кресло)
Фотьойл (Кресло) с дизайн от исторически стил
Фотьойл разтегателен
Фотьойл с електрически релакс механизъм
Отоманка (Г образна мека  мебел с 3 седящи места+1 лежащо, ракла и подматрачна рамка)
Диван тип ъглов - кухненски (без матрак и ракла)
Диван тип ъглов (с матрак и ракла)
Диван 3 места с падаща облегалка
Декоративни възглавници

Допълнителни процедури:

Дезинфекция и Дезодориране
Защита от петна
Aнтиалергична защита
 • Процеса за изпиране чрез машинно пране продължава дотогава и докато напълно от меката мебел се премахне натрупаната мръсотия! Времето за изпиране на едно седящо място е около 15/20 мин.(оглед, подготовка, обработка на петна, машинно пране, проверка и други действия извършвани от техник), но времето зависи и от степента на замърсяването. Посочените цени са калкулирани спрямо времето за машинно пране на съответната мебел или седящо място, при замърсени и неподдържани меки мебели времето за изпирането ще се увеличи и това ще доведе до увеличение на цената от 50 до 100%;
 • След приключване на процеса до 80/85 % от влагата е изсмукана, а за останалите 20/15 % ще са необходими от 6 до 8 часа. Времето за изсъхване не зависи от температурата навън или годишни сезони;
 • Mоля, обърнете внимание на това, че НЕ извършваме машинно пране на мебели с кожени и велурени дамаски;
 • Меката мебел се обработва от всяка една страна. При наличие на ракла към мебелта: Молим, тя да бъде освободена от багаж!
 • Дървената или металната конструкция на меката мебел се обезпрашава! Поради това техника трябва да има достатъчно свободно разстояние за движение около мебелта.
 • Обърнете внимание: Ние не сме способни да възвърнем изгледа на меката мебел, така както е изглеждала в магазина! Ние Гарантираме, че тя ще е изпрана и освободена на 100% от мръсотия и прахови Акари, както влакната на дамската и вътрешността и няма да са повредени от използването на неправилни почистващи техники и почистващи препарати!
 • Преместване на леки мебели: Преместване на леки мебели за освобождаване на обект на машинно пране или за достатъчно пространство на техника за почистващия процес се преместват от него. Забележете: Леки мебели са тези, които той може да вдигне и пренесе, не да бута или дърпа! Преместването на всички други тежки мебели, които той не може да вдигне и пренесе се преместват при необходимост от клиента! Клиента трябва да освободи всички мебели, които са негова отговорност преди идването на техника за да създаде място за извършване на качествена и професионална услуга, която е заявили и ще заплати! Преместването на мебели по време на визитата на техника на адрес, може би да повлияе върху крайната цена в заявката, поради изчакване, а времето му на визита по заявка е от - до!

Популярни петна срещани по меките мебели са на водна основа, те са с жълтеникаво - кафяво оцветяване с дъгообразни кръговидни форми. В повечето случаи те са получени при третиране (процедури по премахване) на дадено петно причинено от разлята течност (пот, урина и други) или храна с подръчни средства и закупени почистващи препарати от магазинната мрежа, които не са за професионално ползване и приложение, при което допълнително се вкарва раздробени остатъци (части) от причинителите на петната във вътрешността на мебелта заедно с използвания почистващ препарат. Други популярни петна обхващат участъците на мебелта, по които се допира косата и голите части от тялото. Тези петна се наричат мазни петна. За професионално премахване на петна и машинно пране се използва професионална техника (Екстракторна машина).

Възможно ли е да се премахне всяко петно?

 • Не, не е възможно, защото някои петна повреждат самата материя и оцветяват влакната и;
 • Ние обръщаме внимание на всяко едно петно в старанието си да го премахнем, използваме различни техники придобити през дългогодишният си опит!

Машинно пране на матраци

Машинно пране на матраци

За да определим цена, ще Ви помолим:

 • Да намерите Вашия матрак в списъка и да ни я посочите;
 • Вид материя на матрака;
 • Да ни дадете информация за състоянието му - наличие на петна /замърсяване.

Запознайте се с приложената информация за това, как се извършва машинното пране!

Информация за контакт с нас, ще намерите в секция:

  Как да заявя услуга или да получа повече информация?

Почистване и машинно изпиране на текстилни изделия в Русе, ТОП цени за почистване и машинно пране на текстилни повърхности в Русе. Русе PRO Cleaners се рекламира чрез pochistvanerusse.com.Матрак бебе (65/135)
1 персон (90/190)
1½ персона (120/190)
2 персона (160/190)
Голяма спалня  (200/190)
Матрак с масажиращ механизъм, нагревател и други ел. системи
Табла за легло - 80 см/110 см
Табла за легло - 140 см/110 см
Тапицерия на легло
Възглавници
Олекотена завивка и шалтета (за двойно легло)
Олекотена завивка и шалтета (за единично легло)

Допълнителни процедури:

Дезинфекция и Дезодориране
Защита от петна
Aнтиалергична защита
 • Матрака ви ще бъде изпран машинно от всяка една страна;
 • След приключване на процеса до 80/85 % от влагата е изсмукана, а за останалите 20/15 % ще са необходими от 6 до 8 часа. Времето за изсъхване не зависи от температурата навън или годишни сезони;
 • Процеса за изпиране чрез машинно пране продължава дотогава и докато напълно от матрака се премахне натрупаната мръсотия! Времето за изпиране на двоен матрак е около 30/45 мин.(оглед, подготовка, обработка на петна, машинно пране, проверка и други действия извършвани от техник), но времето зависи и от степента на замърсяването. Посочените цени са калкулирани спрямо времето за машинно пране на съответната големина матрак или седящо място, при замърсени и неподдържани матраци времето за изпирането ще се увеличи и това ще доведе до увеличение на цената от 50 до 100%;
 • Обърнете внимание: Ние не сме способни да възвърнем изгледа на матрака, така както е изглеждал в магазина! Ние Гарантираме, че той ще е изпран и освободен на 100% от мръсотия и прахови Акари, както влакната му в дълбочина няма да са повредени от използването на неправилни почистващи техники и почистващи препарати!
 • Mоля, обърнете внимание на това, че НЕ извършваме машинно пране тапицирани легла и табли с кожени и велурени дамаски;
 • При наличие на пространство в леглото под матрака: Молим, то да бъде освободено от багаж!

Популярни петна срещани по матраците са на водна основа, те са с жълтеникаво - кафяво оцветяване с дъгообразни кръговидни форми. В повечето случаи те са получени при третиране (процедури по премахване) на дадено петно причинено от разлята течност (пот, урина и други) или храна с подръчни средства и закупени почистващи препарати от магазинната мрежа, които не са за професионално ползване и приложение, при което допълнително се вкарва раздробено остатъци (части) от причинителите на петната във вътрешността на матрака заедно с използвания почистващ препарат. Други често срещани петна са с тъмни точици (те често образуват големи петна) и се наричат петна на мухъл. Причините за тяхното повяване е неправилно пране и невъзможността да се вентилира добре матрака от всяка страна. За професионално премахване на петна и машинно пране се използва професионална техника (Екстракторна машина).

Възможно ли е да се премахне всяко петно?

 • Не, не е възможно, защото някои петна повреждат самата материя и оцветяват влакната и;
 • Ние обръщаме внимание на всяко едно петно в старанието си да го премахнем, използваме различни техники придобити през дългогодишният си опит!

Машинно пране на завеси и пердета

Машинно пране на завеси и пердета

 • Машинното пране се извършва на място без да се свалят пердетата. След процедурата не е необходимо да се гладят;
 • Височината, която е достъпна за техниците е до 3 метра. Има завеси и пердета на прозорци на стълбище, които не са подходящи за поставяне на триъгълна стълба, което може да е пречка за извършване на услугата. Клиента носи отговорност, ако не е споменал за това на оператора при заявка за услуга;
 • Използват се два метода на изпиране - екстракторно и /сухо/. Метода /сухо пране/ се използва върху завеси от лен, коприна и други материали от естествени влакна, срещу риск от скъсяването им. Използва се лесно летлив почистващ препарат;
 • Завесите трябва да са плътни за да се приложи метода машинно пране;
 • Пердетата пропускат слънчевата светлина и не подлежат на машинно пране.

За да определим цена, ще Ви помолим:

 • Да определите квадратура на завесите;
 • Вид на материята на завесите и цвят;
 • Да ни дадете информация за състоянието им - наличие на петна /замърсяване.

Запознайте се с приложената информация за това, как се извършва машинното пране!

Информация за контакт с нас, ще намерите в секция:

  Как да заявя услуга или да получа повече информация?

Почистване и машинно изпиране на текстилни изделия в Русе, ТОП цени за почистване и машинно пране на текстилни повърхности в Русе. Русе PRO Cleaners се рекламира чрез pochistvanerusse.com.

Машинно пране на завеси

Допълнителни процедури:

Дезинфекция и Дезодориране
Защита от петна
Aнтиалергична защита

Квадратурата се изчислява: Размера за ширина - Дължина на корниза × Размера за височина - от горния край на корниза до долния край на завесата.

Пердета - Откачане, пране и закачане (не се гладят).

Важно: Пердетата се перат в перална машина в дома на клиента.

 • Времето за изпиране на 1 кв.м. е около 6 мин.(оглед, подготовка, обработка на петна, машинно пране, проверка и други действия извършвани от техник), но времето зависи и от степента на замърсяването. Посочената цена е калкулирана спрямо времето за машинно пране на 1 кв.м., при замърсени и неподдържани завеси времето за изпирането ще се увеличи и това ще доведе до увеличение на цената от 50 до 100%;
 • След приключване на процеса до 80/85 % от влагата е изсмукана, а за останалите 20/15 % ще са необходими от 5 до 40 мин., времето за изсъхване зависи и от метода на пране, който е приложен;
 • Обърнете внимание: Ние не сме способни да възвърнем изгледа на завесите и пердетата ви, така както са изглеждали в магазина! Ние Гарантираме, че те ще са изпрани и освободени на 100% от мръсотия и прахови Акари, както влакната им няма да са повредени от използването на неправилни почистващи техники и почистващи препарати!

Популярни петна срещани по завесите и пердетата са с жълтеникаво - кафяво оцветяване причинени от слънчевите лъщи. Разположени са от страна към прозореца. Те не могат да бъдат премахнати. Срещат се много често и петна от изпражнения на насекоми, в някои от случаите такива петна са постоянни, т.е. не е възможно да бъдат премахнати. Също много срещани са мазните и мръсните петна в участъците до врати. Те са отпечатъци от нашето тяло.

Възможно ли е да се премахне всяко петно?

 • Не, не е възможно, защото някои петна повреждат самата материя и оцветяват влакната и;
 • Ние обръщаме внимание на всяко едно петно в старанието си да го премахнем, използваме различни техники придобити през дългогодишният си опит!

Машинно пране на текстилни щори

Машинно пране на текстилни щори

 • Машинното пране се извършва на място без да се свалят текстилните щори;
 • Височината, която е достъпна за техниците е до 3 метра. Има щори на прозорци на стълбище, които не са подходящи за поставяне на триъгълна стълба, което може да е пречка за извършване на услугата. Клиента носи отговорност, ако не е споменал за това на оператора при заявка за услуга;
 • Използват се два метода на изпиране - екстракторно и /сухо/. Метода /сухо пране/ се използва върху щори от лен, коприна и други материали от естествени влакна, срещу риск от скъсяването им. Използва се лесно летлив почистващ препарат;
 • Щорите трябва да са плътни за да се приложи метода машинно пране, т.е. те не пропускат слънчева светлина.

За да определим цена, ще Ви помолим:

 • Да определите квадратура на щорите;
 • Вид на материята на щорите, цвят и вид;
 • Да ни дадете информация за състоянието им - наличие на петна /замърсяване.

Запознайте се с приложената информация за това, как се извършва машинното пране!

Информация за контакт с нас, ще намерите в секция:

  Как да заявя услуга или да получа повече информация?

Почистване и машинно изпиране на текстилни изделия в Русе, ТОП цени за почистване и машинно пране на текстилни повърхности в Русе. Русе PRO Cleaners се рекламира чрез pochistvanerusse.com.

Цена на квадрат

Допълнителни процедури:

Дезинфекция и Дезодориране
Защита от петна
Aнтиалергична защита
 • Квадратурата се изчислява: Размера за ширина - Дължина на корниза × Рамера за височина - от горния край на корниза до долния край на щората.
 • Времето за изпиране на 1 кв.м. е около 5 мин.(оглед, подготовка, обработка на петна, машинно пране, проверка и други действия извършвани от техник), но времето за пране зависи и от степента на замърсяването. Посочената цена е калкулирана спрямо времето за машинно пране на 1 кв.м., при замърсени и неподдържани щори, времето за изпирането ще се увеличи и това ще доведе до увеличение на цената от 50 до 100%.
 • След приключване на процеса до 80/85 % от влагата е изсмукана, а за останалите 20/15 % ще са необходими от 5 до 40 мин., времето за изсъхване щорите и от метода на пране, който е приложен.
 • Обърнете внимание: Ние не сме способни да възвърнем изгледа на щорите ви, така както са изглеждали в магазина! Ние Гарантираме, че те ще са изпрани и освободени на 100% от мръсотия и прахови Акари, както влакната им няма да са повредени от използването на неправилни почистващи техники и почистващи препарати!
 • ВАЖНО: Щори ден и нощ - Вертикални щори Хармоника, ролетни щори и др. от типа ден и нощ с воал и различен цвят на текстила на летната лента/част от воала. При пране на този тип щори, се използва метода Сужо пране (Dry cleaning method). Ако се използвате друг метод, то на 99% ще се оцвети воала. Ще се получат петна, които много трудно или почти е невъзможно да бъдат премахнати. Поради това: Ние препоръчваме машинно обезпрашаване и след това да се използва метода Сухо пране със специален летлив детергент. За изчисляване на квадратурата на вертикалните щори тип Хармоника с Размера за ширина - Дължина на корниза × Рамера за височина - от горния край на корниза до долния край на щората се умножава по две (2).

Популярни петна срещани по щорите са с жълтеникаво - кафяво оцветяване причинени от слънчевите лъщи. Те не могат да бъдат премахнати. Срещат се много често и петна от изпражнения на насекоми, в някои от случаите такива петна са постоянни, т.е. не е възможно те да бъдат премахнати. Също много срещани са мазните и мръсните петна в участъците до врати. Те са отпечатъци от нашето тяло.

Възможно ли е да се премахне всяко петно?

 • Не, не е възможно, защото някои петна повреждат самата материя и оцветяват влакната и;
 • Ние обръщаме внимание на всяко едно петно в старанието си да го премахнем, използваме различни техники придобити през дългогодишният си опит!

Машинно пране на мокет

Машинно пране на мокет

За да определим цена, ще Ви помолим:

 • Да ни споделите типа имот - частен или бизнес;
 • Вид материя на мокета, цвят;
 • Да ни дадете информация за състоянието му - наличие на петна /замърсяване.

Запознайте се с приложената информация за това, как се извършва машинното пране!

Информация за контакт с нас, ще намерите в секция:

  Как да заявя услуга или да получа повече информация?

Почистване и машинно изпиране на текстилни изделия в Русе, ТОП цени за почистване и машинно пране на текстилни повърхности в Русе. Русе PRO Cleaners се рекламира чрез pochistvanerusse.com.Бизнес имот
Частен имот

Допълнителни процедури:

Дезинфекция и Дезодориране
Защита от петна
Aнтиалергична защита
 • Процеса за изпиране чрез машинно пране продължава дотогава и докато напълно от мокета се премахне натрупаната мръсотия! Времето за изпиране на 1 кв.м. е около 5 мин. (оглед, подготовка, обработка на петна, машинно пране, проверка и други действия извършвани от техник), но времето зависи и от степента на замърсяването. В над 95% от случаите в частни имоти, времето за изпиране на 1 кв.м. мокет е над 10 минути, поради това сме образували цена от и над 8 лв./кв.м.;
 • След приключване на процеса до 80/85 % от влагата е изсмукана, а за останалите 20/15 % ще са необходими от 1 до 3 часа. Времето за изсъхване не зависи от температурата навън или годишни сезони;
 • Обърнете внимание: Ние не сме способни да възвърнем изгледа на мокета, така какато е изглеждал в магазина! Ние Гарантираме, че той ще е изпран и освободен на 100% от мръсотия и прахови Акари, както влакната му няма да са повредени от използването на неправилни почистващи техники и почистващи препарати;
 • Преместване на леки мебели: Преместване на леки мебели за освобождаване на обект на машинно пране или за достатъчно пространство на техника за почистващия процес се преместват от него. Забележете: Леки мебели са тези, които той може да вдигне и пренесе, не да бута или дърпа! Преместването на всички други тежки мебели, които той не може да вдигне и пренесе се преместват при необходимост от клиента! Клиента трябва да освободи всички мебели, които са негова отговорност преди идването на техника за да създаде място за извършване на качествена и професионална услуга, която е заявил и ще заплати! Преместването на мебелите по време на визитата на техника на адрес, може да повлияе върху крайната цена в заявката, поради изчакване по вина на клиента, времето му на визита по заявка е от - до!

Често срещаме в пешеходните участъците от мокетите с променен цвят от зоните, по които не се движим (сравнение между пешеходни зони и ъгли). В тези проблемни участъци забелязваме по-къс косъм поради пресоване на косите му от тежината ни. Често местата от мокетите, които са под мебели са с пресован косъм, както много често се срещат на тези места и петна от ръжда. Ръждивите петна се появяват там където мебели го допират с метални и дървени части с повредена повърхност или не добре обработени, или пък участъка от мокета под мебелта е бил мокър. Други популярни петна срещани по мокетите са на водна основа, те са с жълтеникаво - кафяво оцветяване с дъгообразни кръговидни форми. В повечето случаи те са получени при третиране (процедури по премахване) на дадено петно причинено от разлята течност или храна с подръчни средства и закупени почистващи препарати от магазинната мрежа, които не са за професионално ползване и приложение, при което допълнително се вкарва раздробени остатъци (части) от причинителите на петната в дълбочина на мокета заедно с използвания почистващ препарат. Установихме, че в много по-голямата част от имотите, които са постлани с мокети не са прани професионално от тяхното поставяне. За професионално премахване на петна и машинно пране се използва професионална техника (Екстракторна машина).

Възможно ли е да се премахне всяко петно?

 • Не, не е възможно, защото някои петна повреждат самата материя и оцветяват влакната и;
 • Ние обръщаме внимание на всяко едно петно в старанието си да го премахнем, използваме различни техники придобити през дългогодишният си опит.

Машинно пране на килими и пътеки

Машинно пране на килими и пътеки

За да определим цена, ще Ви помолим:

 • Да ни споделите типа квадратурата;
 • Вид материя на килима, цвят, с дълъг или къс косъм;
 • Да ни дадете информация за състоянието му - наличие на петна /замърсяване.

Запознайте се с приложената информация за това, как се извършва машинното пране!

Информация за контакт с нас, ще намерите в секция:

  Как да заявя услуга или да получа повече информация?

Почистване и машинно изпиране на текстилни изделия в Русе, ТОП цени за почистване и машинно пране на текстилни повърхности в Русе. Русе PRO Cleaners се рекламира чрез pochistvanerusse.com.Цена на квадрат

Допълнителни процедури:

  Дезинфекция и Дезодориране
  Защита от петна
  Aнтиалергична защита

Наш мобилен техник идва на адрес и изпира на място вашият килим, така както е постлан!

Ние НЕ взимаме килими от адрес и НЕ ги перем на друго място!

 • Процеса за изпиране чрез машинно пране продължава дотогава и докато напълно от килимите и пътеките се премахне натрупаната мръсотия! Времето за изпиране на 1 кв.м. е около 3/5 мин.(оглед, подготовка, обработка на петна, машинно пране, проверка и други действия извършвани от техник), но времето зависи и от степента на замърсяването. Посочената цена е калкулирана спрямо времето за машинно пране на 1 кв.м., при замърсен и неподдържан килим времето за изпирането ще се увеличи и това ще доведе до увеличение на цената от 50 до 100%;
 • След приключване на процеса до 80/85 % от влагата е изсмукана, а за останалите 20/15 % ще са необходими от 1 до 3 часа. Времето за изсъхване не зависи от температурата навън или годишни сезони;
 • Обърнете внимание: Ние не сме способни да възвърнем изгледа на килимите, така както са изглеждали в магазина! Ние Гарантираме, че те ще са изпрани и освободени на 100% от мръсотия и прахови Акари, както влакната им няма да са повредени от използването на неправилни почистващи техники и почистващи препарати;
 • Преместване на леки мебели: Преместване на леки мебели за освобождаване на обект на машинно пране или за достатъчно пространство на техника за почистващия процес се преместват от него. Забележете: Леки мебели са тези, които той може да вдигне и пренесе, не да бута или дърпа! Преместването на всички други тежки мебели, които той не може да вдигне и пренесе се преместват при необходимост от клиента! Клиента трябва да освободи всички мебели, които са негова отговорност преди идването на техника за да създаде място за извършване на качествена и професионална услуга, която е заявили и ще заплати! Преместването на мебелите по време на визитата на техника на адрес, може да повлияе върху крайната цена в заявката, поради изчакване по вина на клиента, времето му на визита по заявка е от - до!

Възможно ли е да се премахне всяко петно?

 • Не, не е възможно, защото някои петна повреждат самата материя и оцветяват влакната и;
 • Ние обръщаме внимание на всяко едно петно в старанието си да го премахнем, използваме различни техники придобити през дългогодишният си опит!

Машинно пране на автотапицерия

Машинно пране на автотапицерия

Услугата е само за собственици на автопаркове с Коли, Камиони, Автобуси и Пътнически микробуси!

Услугата се извършва на адрес на клиента!

Извършваме машинно пране на интериора в камиони, автобуси и пътнически микробуси:

 • Клиента трябва да осигури достъп до вода и ток до 20 м. разстояние;
 • Подсигуряване на гараж или място с покрив е препоръчително. Ако услугата не може да бъде завършена поради лоши метеорологични условия, Мобилният екип не носи отговорност за неизпълнение на услугата. В тези случаи, клиента трябва да заплати цената за услугата в пълен размер по заявката си!

За да определим цена, ще Ви помолим:

 • Да ни споделите брой и вид на седалки;
 • Вид материя на дамаската, цвят;
 • Да ни дадете информация за състоянието и - наличие на петна /замърсяване;
 • Квадратура на под, таван и тапицирани части.

Запознайте се с приложената информация за това, как се извършва машинното пране!

Информация за контакт с нас, ще намерите в секция:

  Как да заявя услуга или да получа повече информация?

Почистване и машинно изпиране на текстилни изделия в Русе, ТОП цени за почистване и машинно пране на текстилни повърхности в Русе. Русе PRO Cleaners се рекламира чрез pochistvanerusse.com.

  Седалкa (единична) в автобус
  Седалкa (единична) в микробус
  Седалка в камионна кабина
  Мокет / под
  Почистване тапицерия на таван и врати

Допълнителни процедури:

  Дезинфекция и Дезодориране
  Защита от петна
  Aнтиалергична защита
 • Времето за изпиране на една седалка е около 15/30 мин.(оглед, подготовка, обработка на петна, машинно пране, проверка и други действия извършвани от техник), но времето зависи и от степента на замърсяването. Посочената цена е калкулирана спрямо времето за машинно пране на една седалка, при замърсени и неподдържани седалки времето за изпирането ще се увеличи и това ще доведе до увеличение на цената от 50 до 100%.
 • След приключване на процеса до 80/85 % от влагата е изсмукана, а за останалите 20/15 % ще са необходими от 6 до 8 часа. Времето за изсъхване не зависи от температурата навън или годишни сезони;
 • Процеса за изпиране чрез машинно пране продължава дотогава и докато напълно от авто-мокета се премахне натрупаната мръсотия! Гарантираме за премахване на натрупаната мръсотия от авто-мокета, НЕ от мръсотията между него и шасито на превозното средство. Времето за изпиране на 1 кв.м. авто-мокет е около 5/7 мин. (оглед, подготовка, обработка на петна, машинно пране, проверка и други действия извършвани от техник), но времето зависи и от степента на замърсяването. Какво се случва с насъбралата се мръсотия между авто-мокета и шасито? Авто-мокета в долната си част има силиконов слой, който не пропуска на 100% инжектирания почистващ разтвор да премине и да разтвори насъбралата се мръсотия между авто-мокета и шасито на превозното средство. Също не допуска изтеглянето му чрез вакуум мотора на екстрактора (машина за машинно пране). Мокета остава влажен след приключване на процедурите по изпирането му и тази влага достига до насъбралата се мръсотия между мокета и шасито в периода на съхненето му. Мръсотията от шасито се разтваря и се попива от вече сухия и изпран мокет. Получават се петна с кръгообразна форма, но това НЕ е ГРЕШКА НА ТЕХНИКА защото той е извършил професионално услугата си като е премахнал на 100% мръсотията от авто-мокета, а не под него. В тези ситуации Гаранционния период не е в сила! Клиента заявил услугата е запознат и е съгласен с тази възможност и няма право да потърси правата си!
 • След приключване на процеса до 80/85 % от влагата е изсмукана, а за останалите 20/15 % ще са необходими от 1 до 3 часа. Времето за изсъхване не зависи от температурата на вън или годишни сезони;
 • Обърнете внимание: Ние не сме способни да възвърнем изгледа на седалките, мокета и тапицерията в превозното средство, така както е изглеждало то в магазина! Ние Гарантираме, че те ще са изпрани и освободени на 100% от мръсотия и прахови Акари, както влакната им няма да са повредени от използването на неправилни почистващи техники и почистващи препарати.

Популярни петна срещани по седалките са на водна основа, те са с жълтеникаво - кафяво оцветяване с дъгообразни кръговидни форми. В повечето случаи те са получени при третиране (процедури по премахване) на дадено петно причинено от разлята течност или храна с подръчни средства и закупени почистващи препарати от магазинната мрежа, които не са за професионално ползване и приложение, при което допълнително се вкарва раздробени остатъци (части) от причинителите на петната във вътрешността на седалките заедно с използвания почистващ препарат. Други популярни петна обхващат участъците на седалките, по които се допира косата и голите части от тялото. Тези петна се наричат мазни петна. За професионално премахване на петна и машинно пране се използва професионална техника (Екстракторна машина).

Възможно ли е да се премахне всяко петно?

 • Не, не е възможно, защото някои петна повреждат самата материя и оцветяват влакната и;
 • Ние обръщаме внимание на всяко едно петно в старанието си да го премахнем, използваме различни техники придобити през дългогодишният си опит!

Основно почистване на частни и бизнес имоти

Основно почистване на имот

За да определим цена, ще Ви помолим:

 • Да ни споделите вида на имота - частен, бизнес;
 • Да ни споделите квадратура на имота;
 • Състоянието му. Погледни предложените от нас в списък (кликнете на линка по-долу).

Запознайте се с приложената информация за това, какви почистващи процеси ще извършват техниците!

Информация за контакт с нас, ще намерите в секция:

  Как да заявя услуга или да получа повече информация?

Почистване на домове, къщи, вили, апартаменти, ваканционни имоти, офиси, магазини и много други.

Основно / еднократно почистване на частни и бизнес имоти

Клиента трябва да разбира, че под основно почистване на имот се влага, цялостно почистване на имота - от / до в имота, а не частично или определени неща по негово желание!

Какво включваме в цената за услугата?

Цените, които сме посочили не включват почистване извън даден имот.

Попитайте дали може да Ви го предоставим като услуга!

Какво трябва да очаквате от техниците?

Важно: Техниците не използват почистващи техники с почистващи препарати на тавани и стени!

 • Таван: Обезпрашаване;
 • Осветителни тела: Почистване и полиране;
 • Стени: Обезпрашаване;
 • Ел. контакти и ключове: Почистване и полиране;
 • Корнизи: Обезпрашаване и полиране;
 • Дограма и стъкла: Почистване на дограма и стъкла от външната им страна се извършва от техник чрез достъп от вътрешната страна на прозореца/имота (ако няма тераса). От съображение за сигурност, не се допуска техник да изнесе тялото си над 1/3 през прозорец! Използват се телескопични държачи за почистващи инструменти, с които се извършва премахването на мръсотия, измиване и полиране. Има участъци от дограмата и стъклата, до които достъпа е много ограничен, поради това се допускат пропуски и несъответствие с нашите стандарти за качеството! Клиентите са запознати с тази възможност и се съгласяват с това условие! В цената са включени до 10 кв.м. дограма за имот от 50 кв.м., всеки допълнителен кв.м. дограма се таксува по 4 лв. за кв.м.;
 • Щори: Не са включени в цената - попитай! Алуминиеви - обезпрашаване, почистване и полиране. Текстилни щори - предложение за професионално машинно пране (погледнете цените за услугата);
 • Врати и обков: Обезпрашаване и полиране;
 • Гардероби/шкафове/скринове: Отвън - обезпрашаване и полиране. Ако желаете обезпрашаване и полиране от вътрешната им страна, това е обект на образуване на допълнителна цена. Ще помолим за повече информация за наличие на съдържанието в тях, вид, количество, както и желание за почистващи процедури;
 • Мебели: Обезпрашаване и полиране на легла, маси, столове, нощни шкафчета, допълнителни осветителни тела;
 • Матраци: Не са включени в цената - попитай! Предложение за професионално машинно пране (погледнете цените за услугата);
 • Столове: Не са включени в цената - попитай! Предложение за професионално машинно пране (погледнете цените за услугата);
 • Мека мебел - дивани, фотьойли, табуретки и други: Не са включени в цената - попитай! Предложение за професионално машинно пране (погледнете цените за услугата);
 • Етажерки: Празни - обезпрашаване и полиране. Ако те НЕ са празни - допълнителна цена е налична за премахване и подредба на съдържанието им след обезпрашване и полиране според нуждите;
 • Огледала: Обезпрашаване и полиране;
 • Картини: Със стъкло - обезпрашаване и полиране, без стъкло: само рамката се обезпрашава;
 • Радиатори и отоплителни тела: Обезпрашаване и полиране (максимум на помещение по един брой);
 • Климатици: Обезпрашаване и полиране и почистване на въздушни филтри - без подмяна (максимум на помещение по един брой);
 • Вентилатори: Обезпрашаване и полиране (максимум на помещение по един брой);
 • Телевизори: Обезпрашаване и полиране;
 • Компютри и лаптопи: Ние не предлагаме почистващи процедури за тези вещи. Те не се докосват от техниците и не се преместват - дори за да се почисти под тях;
 • Кошчета за смет: Изпразване, измиване, подсушаване и полиране (при наличие на найлонов чувал, се поставя нов);
 • Баня и тоалет: В цената за почистване е предвиден размер на баня до 4 кв.м. с душ кабина или вана, тоалет, едно биде, една мивка и стандартно обзавеждане. Всеки размер на баня с повече от това съдържани е обект на допълнителна оценка за цена. При наличие в имота на джакузи, парна баня, сауна, вътрешен басейн или други и е нужно тяхното почистване те ще са обект на допълнителна оценка за цена. Почистващи процедури в баня и тоалет: Премахване на варовик и полиране, почистване и полиране на обзавеждане, почистване и полиране на вентилационен отвор с възможен достъп и до вътрешна част (ако е наличен). Важно: Моля да ни дадете информация за обзавеждането на банята и тоалета ви - Дали банята е с теракот, камък или мрамор - за различните повърхности се прилагат различни почистващите техники, различни почистващи препарати, използват се различни машини или почистващи уреди, както и съответни обучени за това техници! При погрешна или недостатъчна подадена информация от клиента, ние ще изпратим мобилен екип от съответни обучени техници, в случая е допустимо да нямаме техник или определени почистващи препарати за действителната ситуация и да импровизираме в почистващите процедури извън установените ни стандарти, които са очаквани и от клиентите! В тези случаи, екипа от техници не носят отговорност, тя е изцяло на клиента! Клиента приема тези условия и е съгласен да заплати цената за услугата в пълен размер по заявката си!
 • Кухня: Почистване на фурна и котлони. Аспиратор - обезмасляване и измиване на метални и пластмасови държачи на филтри (без смяна на филтър и крушка), обезмасляване на вътрешна част до ел.мотор. Хладилник, фризер - измиване и полиране отвън, ако желаете измиване, подсушаване и полиране от вътре, то те трябва да бъдат изключени и празни. Микровълнова почистване и полиране от вътре и вън. Кафе машина - почистване и полиране на машината и частите и. Кана за топла вода - премахване на варовика, подсушаване и полиране от вън. Тостер - почистване и полиране от вън. Миялна машина - премахване на варовик, почистване, подсушаване и полиране;
 • Кухненски шкафове: В цената влиза обезмасляване, почистване и полиране от вън. Ако желаете да бъдат почистени от вътре, то трябва да ни дадете информация за тяхното съдържание като вид, количество и какви процедури да се извършат върху тях: изваждане, почистване, полиране, измиване и подреждане за да определим цена за тези услуги;
 • Под: Почистване, подсушаване и полиране със стирка / моп. Ако желаете или пода има нужда от по задълбочено почистване, разкажете ни за проблема му за да определим цена за подходящата услуга;
 • Тераси: Под - измиване, подсушаване и полиране със стирка / моп. Ако желаете или пода има нужда от по задълбочено почистване, разкажете ни за проблема му за да определим цена за подходящата услуга. Первази - измиване и подсушаване. Мебели (маса, столове и други без шкафове) - обезпрашаване и полиране. Ако на терасата се готви или се използва някоя част от нея за барбекю (на дървени въглища или ел. скара), цената за почистването и подлежи на корекция с оглед наслоената мазнина - моля, подайте ни информация за да се ценообразува услугата. Остъкление на тераси: Почистване на дограма и стъкла от външната им страна се извършва от техник чрез достъп от вътрешната страна на прозореца/терасата. От съображение за сигурност, не се допуска техник да изнесе тялото си над 1/3 през прозорец! Използват се телескопични държачи за почистващи инструменти, с които се извършва премахването на мръсотия, измиване и полиране. Има участъци от дограмата и стъклата, до които достъпа е много ограничен, поради това се допускат пропуски и несъответствие с нашите стандарти за качеството! Клиентите са запознати с тази възможност и се съгласяват с това условие! В цената са включени до 10 кв.м. дограма за имот от 50 кв.м., всеки допълнителен кв.м. дограма се таксува по 4 лв.за кв.м.;

Почистване и машинно изпиране на текстилни изделия в Русе, ТОП цени за почистване и машинно пране на текстилни повърхности в Русе. Русе PRO Cleaners се рекламира чрез pochistvanerusse.com. Почистване и машинно изпиране на текстилни изделия в Русе, ТОП цени за почистване и машинно пране на текстилни повърхности в Русе. Русе PRO Cleaners се рекламира чрез pochistvanerusse.com.Почистване и машинно изпиране на текстилни изделия в Русе, ТОП цени за почистване и машинно пране на текстилни повърхности в Русе. Русе PRO Cleaners се рекламира чрез pochistvanerusse.com. Почистване и машинно изпиране на текстилни изделия в Русе, ТОП цени за почистване и машинно пране на текстилни повърхности в Русе. Русе PRO Cleaners се рекламира чрез pochistvanerusse.com.Почистване и машинно изпиране на текстилни изделия в Русе, ТОП цени за почистване и машинно пране на текстилни повърхности в Русе. Русе PRO Cleaners се рекламира чрез pochistvanerusse.com.

Цени за квадратура и състояние на имот

Изберете състояние на Вашия имот и поискайте цена!

Ценообразуването се определя на база състояние на даден имот. Всеки имот е с различно състояние и не може да се определи една и съща цена за имоти дори с еднаква квадратура. Спрямо състоянието на даден имот се определят и почистващите препарати, машини и приспособления, както и типа техници. Поради това е важно клиента да определи имота си като състояние (погледнете в описанието към съответните цени: Цени за почистване на имот спрямо състоянието му), а ако се окаже на място, че клиента е избрал състояние друго от действителното, то той няма да може да получи услугата, която сме описали и няма да има възможност от неприемането и като свършена по професионален стандарт и то той трябва да я заплати на 100% както е посочено в заявката!

Определената цена за квадратура включва стандартната нужда от почистващи части от имот и почистващи процедури, които техниците ще приложат да покрият професионален стандарт за основно почистване. Забележете, че за почистването на дадени части от имота са включени в цената, те са стандартни за всеки един имот (таван, стена, дограма, врата и др.), а за обекти/части, които може да са в един имот се определя допълнителна цена за почистването им.

Силно замърсени участъци от имота - наслояване на мазнина, мухъл, ронене на мазилка, петна от бои / лакове за което премахване може да отнеме повече време, това може да повлияе върху крайната цена.

Какво ще се почиства и какви процедури се прилагат при Основно почистване на имот

Почистване след ремонтни дейности:
Цена за почистване на новопостроен имот: Преди нанасяне без мебели и ел.уреди в кухня
Цена за почистване на новопостроен имот: Преди нанасяне с нови мебели и нови ел.уреди в кухня

Важно: За почистване на тип имоти след ремонт се прилагат два етапа почистващи процедури и всеки следва определена цел.

 • Първи етап: Детайлно почистване на пропуски на майстори - строители;

Примери: По дограмата е полепнал строителен материал. По вътрешна врата е нанесена боя и т.н. За премахването им не може да се предвиди време, то може да отнеме 30 мин., както и 10 часа, както и на какъв и до какъв етап ще се премахнат. Тези почистващи процедури по премахването им се прилагат от техник до момента, в който той реши, че ще е възможно да наруши/повреди мебелите в имота и е в правото си да прекрати прилагането им дори и проблемните участъци да са още с пропуските на майсторите. Това НЕ се счита за грешка или пропуск на техника и клиента няма право да търси отговорност за не професионално извършена услуга! Клиента приема, че техника не е отговорен пред него заради пропуски на майсторите извършили строително-ремонтните дейности и той трябва да заплати уговорената сума в заявката си на 100%!

 • Втори етап: Основно почистване.
Цени за други състояния на имот:
Цени за почистване на имот: Почистван минимум един път в месеца
Цени за почистване на имот: Почистван два пъти в годината
Цени за почистване на имот: Почистван един път в годината (включително за имот обитаван от хора на възраст)
Цени за почистване на имот: Отдаван под наем

Почистване и машинно изпиране на текстилни изделия в Русе, ТОП цени за почистване и машинно пране на текстилни повърхности в Русе. Русе PRO Cleaners се рекламира чрез pochistvanerusse.com. Почистване и машинно изпиране на текстилни изделия в Русе, ТОП цени за почистване и машинно пране на текстилни повърхности в Русе. Русе PRO Cleaners се рекламира чрез pochistvanerusse.com.Почистване и машинно изпиране на текстилни изделия в Русе, ТОП цени за почистване и машинно пране на текстилни повърхности в Русе. Русе PRO Cleaners се рекламира чрез pochistvanerusse.com. Почистване и машинно изпиране на текстилни изделия в Русе, ТОП цени за почистване и машинно пране на текстилни повърхности в Русе. Русе PRO Cleaners се рекламира чрез pochistvanerusse.com.Почистване и машинно изпиране на текстилни изделия в Русе, ТОП цени за почистване и машинно пране на текстилни повърхности в Русе. Русе PRO Cleaners се рекламира чрез pochistvanerusse.com.

Абонаментно почистване на частни и бизнес имоти

Почистване на фасади - стъклени, еталбонд, дървени, PVC и други

Почистване на фасади - стъклени, еталбонд, дървени, PVC и други

За да определим цена, ще Ви помолим:

 • Да ни споделите вида на имота - частен, бизнес;
 • Да ни споделите квадратура на имота;
 • Състоянието на стъклата, дограмата, фасадата;
 • Височина на имота.

Запознайте се с приложената информация за това, какви почистващи процеси ще извършват техниците!

Информация за контакт с нас, ще намерите в секция:

  Как да заявя услуга или да получа повече информация?

Почистване и машинно изпиране на текстилни изделия в Русе, ТОП цени за почистване и машинно пране на текстилни повърхности в Русе. Русе PRO Cleaners се рекламира чрез pochistvanerusse.com.Височинно почистване на стъкла и фасади с Йоник система или позната още под името Reach & Wash

Услугата се извършва от самостоятелен мобилен екип.

Услугата се предлага за имоти със стъкла и фасада над 100 кв.м. площ!

За малки обекти, услугата почистване на прозорци е част от услугата: Основно почистване на имоти

Тя е истинска иновация в съвременната индустрия за професионално почистване на високи частни и бизнес сгради, училища и други!

Йоник методът използва специален дълъг телескопичен прът, който позволява миенето на прозорците и фасадите от самата земя на сгради с всякакво местоположение до 15 метра височина, което приблизително се равнява на близо 5 - 6 етажа.

Много бизнеси залага на този тип почистване на гладки или релефни фасади / вертикални повърхности като: стъклени, еталбонд, дървени, PVC и други. Почистване на фотоволтаични и соларни панели.

Система за височинно почистване на стъкла със 100% чиста вода

 • Технологията се състои от филтърна система и обратна осмоза, чрез която се пречиства чешмяната вода от химичните вещества и минерали. Чрез филтрацията и процеса на обратна осмоза всички тези елементи се отстраняват и се получава напълно чиста омекотена вода H2O изградена изцяло от водород и кислород. Тази омекотена пречистена вода H2O има свойството да разгражда много по-лесно всички наслоявания и замърсявания по повърхността на прозорците. Пречистената вода се разпръсква до желаното място със специална пол система изградена от помпа, телескопичен пол и четка. Пречистената вода се изпарява и не оставя следи и петна.

Свържете се с нас за да получите повече информация и цена!

Почистване и поддръжка на твърди подови настилки

Какво е машинно пране?

Какво е машинно пране?

 • Mетода машинно пране или екстракторно пране (английски: Steam Cleaning or Hot water extraction cleaning), това е процеса на изпиране с екстракторна машина;
 • Процесът е инжектиране на вода с прибавени саморазграждащи се, екологично чисти детергенти (почистващи препарати), в основата на мебелтта или меката подова настилка, като едновременно с това мощен вакуум мотор (помпа) изсмуква обратно водата заедно с натрупаната мръсотия, прах, петна и Акари - причинителите на алергии. Освежава и възстановяване текстилната материя;
 • Този метод на пране, може да се прилага всеки ден в годината, независимо от годишният сезон! Процесът на изсушаване като време е един и същ през различните годишни сезони, не зависимо дали температурата на вън е +20 или - 20 градуса.

Условия за ползване на почистващи услуги

Условия за ползване и ценообразуване на почистващи услуги

Заявени (поръчани) услуги по телефон, месинджър и e-mail се предоставят с Ваше съгласие на Общите условия за ползването им и приложената информация към всяка услуга в тази страница (https://www.pochistvanerusse.com/)

 • Интернет потребителите ползващи уебсайта https://www.pochistvanerusse.com/ разбират, че той рекламира нас Русе PRO Cleaners и PRO Services - Информационен център за услуги в България като посредник или посредници между него и почистващи фирми предлагащи услуги в съответни населени места, които са част отадминистративна област в България.
 • Ние носим отговорност само до създаване на връзка и размяна на контакт детайли между Интернет потребители и почистващи фирми. След, което ние като посредници не носим отговорност!

За услугите и цените в уебсайта https://www.pochistvanerusse.com/

 • Цените приложени в тази страница са едни и същи за всички Интернет потребители в България, като всеки наш партньор - изпълнител е в правото си да ги променя;
 • В някои области в България нямаме партньори-изпълнители и това налага определени услуги генериращи по-малък оборот да се групират или да са част от основната услуга - Основно почистване на частни и бизнес имоти (Погледнете едноименната секция по-горе).

За платения оглед за оферта:

 • При нужда от специфична или нестандартна услуга и затруднение при ценообразуването и, оператора на PRO Services (PRO Cleaners) ще Ви свърже директно с партньора-изпълнител във Вашия район! При нужда от услуга за специфичен обекта или затруднение при ценообразуване на услуга по подадена информация от Интернет потребителя му се предлага платен оглед за оферта, за който той заплаща сума от 50 лв., която сума при ангажимент се приспада от крайната цена на заявката/офертата.

За минималната сума при заявка:

 • Попитай каква е минималната сумата при заявка за услугата машинно пране в делничен ден между 8:00 ч. и 18:00 ч. от 50 лв., в почивен ден и в часове между 18:00 ч. и 8:00 ч., в празничен ден;
 • Попитай каква е минималната сумата при заявка за услугата основно почистване в делничен ден между 8:00 ч. и 18:00 ч. от 100 лв., в почивен ден и в часове между 18:00 ч. и 8:00 ч., в празничен ден;
 • Попитай каква е минималната сумата при заявка за услугата абонаментно почистване на имоти отдавани за нощувки, в делничен ден между 8:00 ч. и 18:00 ч.(пакет 3 часа за посещение на един адрес), в почивен ден и в часове между 18:00 ч. и 8:00 ч.(пакет 3 часа за посещение на един адрес), в празничен ден(пакет 3 часа за посещение на един адрес);
 • Попитай за сумата като допълнителна такса при заявка за днес - неотложно повикване - цена за услуга + такса върху цената за един мобилен екип;
 • Попитай за сумата като допълнителна такса при липса на работещ асансьор или такъв изобщо.

За транспортната такса за един мобилен екип извършващ услуга по заявка:

 • Такса за транспорт извън рамките на областен град до адрес на клиента в областта от 0.50 лв./км в едната посока.

За задължението на клиента да подсигури:

 • Клиента заявил услуга чрез заявка осъзнава, че той е длъжен да осигури по време на целия почистващия процес: ток, топла вода и свободен, и безпрепятствен достъп до обектите обект на почистващи услуги (помещения, стаи, мебели и др.);
 • Да се осигури безплатен достъп за паркиране на превозното средство на техниците-изпълнители на услуги не по далеч от 20 метра от адреса на посещение посочен в заявката (офертата). Неосигурено място за паркиране от клиента за моторното превозно средство на екипа/екипите - чистачи се таксува допълнително според платежните условия за паркиране и загуба на време от страна на екипа-изпълнители за пренос на машини и препарати от автомобила до обекта.

За прозорците и дограмите:

 • Прозорци с дървена дограма с две крила или тип стъклопакет. За да се почистят стъклата и дограмата от всяка една страна то, те трябва да се отворят, при което би могло да се повредят заключващите им устройства. Тези повреди не се допускат да бъдат прехвърлени като отговорност към почистващата фирма и екипи, както не се допуска и претенции за качеството на почистването им!
 • При наличието на кепенци към прозорците: Кепенци, които са прогнили би могло да се пречупят от пантите им или части от тях при отварянето им. Тези повреди не се допускат да бъдат прехвърлени като отговорност към почистващата фирма и екипи, както не се допуска и претенции за качеството на почистването им!

За наличието на трети лица в обекта на почистване:

 • По време на работният процес в обекта, наличието на трети лица (странични от техниците-изпълнители на услуги) може да предизвикат повторно почистване на участъците. Това ще се отрази и върху крайната цена в заявката (офертата)!
 • Наличието на трети лица движещи се в близост до техниците-изпълнители на услуги и техните машините, които използват при почистващия процес, може да доведе до настъпване на Застрахователни искове, за които Вие - клиента носите пълна отговорност. При възникване на щети или искове за такива, те са Ваша 100% отговорност и погасяването им е Ваше задължение.

За наличието на строителни отпадъци в обекта на почистване:

 • При наличието на строителни отпадъци в имота - обект на почистването, те се събират в подходящи чували доставени от клиента и се поставят на подходящо място в имота, те не се извозват извън обекта, освен ако не е договорено предварително за този вид услуга. Ако заявите желание за доставка на подходящи чували за строителни отпадъци изрично от партньорите ни - почистващите фирми, които ще извършват заявената от Вас услуга, то те ще Ви бъдат доставени в деня на почистването и трябва да бъдат заплатени от Вас.

За заплащането на услугите от страна на клиента:

 • Всяка услуга се заплаща по договорени предварителни условия с изпълнителя.

За фактуриране:

 • Фактуриране на услугата: Всеки наш партньор-фирма изпълнител фактурира извършената от него услуга.

Как да заявя услуга или да получа повече информация?

 • PRO Cleaners e част от Pro Services

Русе PRO Cleaners

Информационен център за почистващи услуги

Как работи за клиенти?

Избирате район

» Избирате район чрез бутона "Райони".

Избирате категория

» Избор на категория услуга.

Избирате фирма

» Избор на фирма в секции: "Партньори".

Контакт

» Свържете се директно с фирма в района Ви

или с Информационният ни център за помощ!

Как работи за изпълнители?

Избирате район

» Избирате район/и: област, община.

Избор на категория

» Избирате категория/и услуги.

Информация и цени

» Посетете страницата за "Реклама".

Свържете се с нас

» Попитайте ни и ние ще намерим

оптималния вариант за Вашата реклама!

Търсите работа?

Избирате район

» Избирате район чрез бутона "Райони".

Избирате категория

» Избор на категория услуга.

Избирате фирма

» Избор на фирма в района Ви.

Контакт

» Свържете се директно с избраната фирма.

Контакт с PRO Cleaners

Информационен център за услуги

От 2000 година до момента свързваме клиенти с бизнеси!

Всеки ден от 08 до 20 часа

Почистване и машинно изпиране на текстилни изделия в Русе, ТОП цени за почистване и машинно пране на текстилни повърхности в Русе. Русе PRO Cleaners се рекламира чрез pochistvanerusse.com.

0876401501

LiveChat

Пишете ни

PRO Cleaners

 • Guest house At the Doctor

Къщата на Доктора за гости от Русе

Дом в Дунавската равнина

с. Нова Черна, общ. Тутракан, обл. Силистра

GPS кординати:

Lat: 43.998724827897, Long: 26.4634633263893

Към къщата на Доктора »»

Къща за гости от Русе - pochistvanerusse.com, площад Средец 1, община Русе, град Русе, п.к.7000.

Грешки при пране с прахосмукачка Рейнбоу

Пране с прахосмукачка "Рейнбоу"

В България е популярно да се извършва машинно пране с машини под марката "Рейнбоу"

По-горе описахме метода на екстракторно пране...

Този метод се рекламира и от "Рейнбоу" - мокрещите прахосмукачки!

С приложението на метода на екстракторно пране се цели: 80% да се осигури здраве и свежест в меките мебелите или настилките дома или работното Ви място, чрез премахване/извличане от мебелта или подовата настилка наслоената мръсотия и прахови Акари - причинителите на алергии, като едновременно влакната, от които са изградени в дълбочина се "заздравят", и останалите 20% са за удивление в "очите" на клиента!

Да проследим ефекта, който ще се получи след "изпиране" чрез мокрещата прахосмукачка "Рейнбоу".

  Първо: Мощността на вградената и помпа за впръскване на разтвора под налягане в дълбочина, и мотора осигуряващ вакуум нямат необходимата мощност!

Гледали сте реклами на подобни мокрещи прахосмукачки за по 300/400 лв. Но трябва да сте наясно, че машината не прави услугата "Професионална", а опита и старанието да си "Професионалист"! Да извършваш почистваща услуга, не "ей така за допълнителни доходи" и между другото. Професионалист е този, който е вложил средства в опит, професионални машини, реклама, плаща данъци и не между другото създава бизнес!

Ефекта при "изпирането" с този тип мокрещи прахосмукачки и то от "Професионални техници" без опит, ще е само в едно намокряне на повърхността на тапицираната мебел, но в никакъв случай - не може да се нарече "Професионално пране" или "Безпрахово тупане" или "Пране за здраве" или други рекламни похвати с гръмки мотота!

Какво е "Безпрахово тупане" с мокрещата прахосмукачка "Рейнбоу"?

  То се извършва от приставка "пита" с тупащи барабани, с различни размери (познати 2 размера до момента).

При тяхното въртене (при процес на "тупане") се забелязва разстояние между "питата" и повърхността на тапицираната мебел, килим, мокет, матрак и т.н..

  За да се извлече праха от дълбочина, трябва да бъде създаден вакуум между "питата" и повърхността на обработваната мебел.

Това разстояние между "питата" и мебелтта е причина поради, която не е възможно да се създаде този вакуум.

Друга причина поради, която праха не може да бъде извлечена от дълбочина са параметрите, като мощност на самия вакуум мотор в мокрещата прахосмукачка "Рейнбоу". Ако са Ви прали "Професионално" и "Безпрахово" мека мебел или подова настилка, сигурно сте забелязали, колко прах се е натрупал по повърхността на мебелите в стаята. Или сте забелязали неестественият прах (сив на цвят, като ситен пясък), който се е появил на места по вече "изпраните" мебели (пример: по конструкцията на дивана Ви).       Причината за този прах е "Професионалното" и "Безпрахово тупане" с мокрещата прахосмукачка "Рейнбоу".

При професионалното машинно / екстракторно пране, не е необходимо да се "тупа" предварително, особено - "Безпрахово", а просто се пере!

Четете, това не е всичко!

  Второ: В информацията за машинното пране по-горе като метод, в екстракторната машина са изградени два съда - единия за разтвора, който се впръсква в дълбочина и под налягане чрез помпа, а другия съд е за замърсената вода извлечена от мебелта. Този съд за мръсната вода след напълване се изпразва на подходящо място.

При мокрещите прахосмукачки "Рейнбоу", този съд липсва, т.е. разтвора, който се впръсква и извлича в някакво количество се отвежда до воден филтър, "филтрира се" и се впръсква обратно в мебелта!

Праховите Акари и мръсотия извлечени (ако има извлечени такива), се вкарват отново и отново обратно в мебелта Ви!

Всичко е лъжа...

Показват Ви и замърсената вода във филтър.... Всичко е трикове, на които се обучават всички закупили този тип мокрещи прахосмукачки!

Наша отговорност е да Ви информираме, избора си е Ваш!

Грешки при пране на килими с услугата взимане и връщане

Пране на килими в автомивки или центрове"

Популярна услуга: Взимане на килими от врата и връщането им до врата...

Ако сте използвали този вид услуга, все някога сте си задавали поне един от следващите въпроси:

  Защо килима ми се скубе?

  Защо шевовете на обкрайчения борд на моя килим са разкъсани?

  Защо килима ми има в краищата си черни на цвят малки петънца?

  Защо от долната му страна се забелязват тъмно кафяви продълговати петна?

  Защо килима ми след като ми го доставиха "изпран", има неприятен мирис?

Ето и отговорите

  1. В тази точка ще се постараем да обяснение и да отговорим на първите 2 въпроса.

  Защо килима ми се скубе?

  Защо шевовете на обкрайчения борд на моя килим са разкъсани?

Информация като отговор:

Както едно дисковите машини, така и стационарните много дискови машини извършват същото качество услуга, но на тях им викат "Фабрика за пране на килими"!

При използване на двата типа машини се облива обилно с вода килима. Дисковата машина е в действие - обработва килима, като диска с пластмасовите коси разресва влакната на килима и втърква почистващия препарат (най-често веро).

При този метод, нямаме изсмукване на водата с мръсотията от килима, поради това мръсотията се "забива" в основата на килима под тежестта на машината и въртящия и диск.

Струята от водата все пак отнася някакво количество мръсотия извън параметрите на килима - Но дали това е "прането", което Вие очаквате?

Това при наводняване на килима, омекотява влакната му и под силата на машината като натиск и въртящият се диск с пластмасовите коси те се "разбиват"/"разкъсват".

До тук се допускат 3 грешки:

 • Прекомерно наводняване (на англ. Over-Wetting);
 • Неправилно използване на ротационната машина: Диска с пластмасовите коси се използва за почистване само на твърди подови настилки и метода се нарича по български "сапунка" (на англ. Crubbing), като диска с най-меките коси се използва за почистването на балатум. При един от старите методи (на англ. Bonnet cleaning method) за пране на меки подови настилки се използваше дискови машини с диск с пластмасови коси, но само за да се задържи специално вълнено кече, с което се обработва килима или мокета. На пазара едно вълнене кече струва около 25 до 32 GBP и с него е възможно да се "изперат" до 100 кв.м. килими или мокет.

 2. В тази точка ще си отговорите и на въпроса:

  Защо килима ми след като ми го доставиха "изпран", има неприятен мирис?

В точка 1. описахме действията при този метода на пране

 • "Набитата" от ротационната машина мръсотия в основата на килима, не е извлечена и остава във вече "изпрания" килим. Следващата стъпка е сушенето му. Процеса на сушене е простиране на вън - на слънце, в прахообразна среда (най-често на оживена улица с голям трафикопоток), което допринася за допълнително вкарване на прах и миризми в килима. Изсъхнал - той замирисва на спарено, т.е. на мръсно.

  3. В тази точка ще се опитаме да обясним процесите на сушене и ще намерим отговорите на следващите 2 въпроса.

  Защо от долната му страна се забелязват тъмно кафяви продълговати петна?

  Защо килима ми има в краищата си черни на цвят малки петънца?

Килимите се простират на дървени или метални простири с наранени и необработени повърхности, които предават ръждиви петна (на англ. Rust stains) върху основите на килима (ако той е прострян с основата си към тези простири), която ръжда лека-полека ще разяжда влакната до тяхното разкъсване. Тези петна са именно с тъмно-кафяв цвят и продълговати от простира.

Прострян килима се освобождават от водата за определен период.

След определено време на изцеждане под напора на тежестта си, водата преди да се отдели от килима на "самотек" се задържа за повече време в краищата му. Краищата се отново прекомерно наводнени (на англ. Over-Wetting) и не изпран добре килима, пълен с мръсотия, по ръбовете му се образуват петна от мухъл (на англ.: Mold stains). Именно това са черните малки петънца, понякога те образуват по големи кръгове с неправилни форми.

Допуснати грешки:

Като пример: Влажни и не добре центрофугирани дрехи в пералнята. Миришат и лесно след това се късат...

  Грешката е в грешката, че въобще се използва този метод за "пране на килими"!

Да не описваме праха, който сами Вие разстилате в стаята, в която навивате запрашения килим за да го предадете.

Да не описваме, че след като го предадете той е положен с други забележете "чисти" и мръсни, и с незнайно, какви паразити други килими. Разбира се, ако не си въобразявате, че фирмата е изпратили специално за Вашия килим кола?!

След това килима Ви е доставен до центъра за пране и се поставя редом с други "чисти" и мръсни, и с незнайно, какви паразити други килими.

Обяснили сме метода на "прането му" до като дойде време да Ви се достави отново с "чисти" и мръсни, и с незнайно, какви паразити други килими.

Вие плащате за "Изпран" килим...

Англичаните имат една много прекрасна приказка: Не съм толкова богат, че да си позволя евтини неща!

Наша отговорност е да Ви информираме, избора си е Ваш!

 • Guest house At the Doctor

Къщата на Доктора за гости от Русе

Дом в Дунавската равнина

с. Нова Черна, общ. Тутракан, обл. Силистра

GPS кординати:

Lat: 43.998724827897, Long: 26.4634633263893

Към къщата на Доктора »»

Къща за гости от Русе - pochistvanerusse.com, площад Средец 1, община Русе, град Русе, п.к.7000.

Почистващи услуги в Русе чрез Русе PRO Cleaners & pochistvanerusse.com:

 1. Почистващи услуги
 2. Почистваща фирма
 3. Пране на килими и пътеки
 4. Пране на мокети
 5. Пране на меки мебели
 6. Пране на дивани
 7. Пране на матраци и дюшеци
 8. Пране на завеси и пердета
 9. Пране на текстилни щори
 10. Пране на автомобили
 11. Почистване преди и след наем
 12. Почистване след строителство и ремонт
 13. Почистване след нощувки
 14. Почистване на къщи
 15. Почистване на апартаменти
 16. Домашна помощница
 17. Почистване на домове
 18. Почистване на производствени халета
 19. Почистване на офиси
 20. Почистване на бизнес имоти
 21. Почистване на естествените настилки
 22. Почистване на циментови настилки
 23. Почистване на дървени подове
 24. Почистване на подови настилки
 25. Работа
Нашите цени в Русе

Професионално почистване в Русе

Почистване и машинно изпиране на текстилни изделия » Изпрати запитване и получи оферта

Почистване и машинно изпиране на текстилни изделия по градове, общини, села и квартали

Батин • Борово • Борово център • Брестовица • Горно Абланово • Екзарх Йосиф • Обретеник • село Волово • Бистренци • Босилковци • Ботров • Бяла • Гара Бяла • Дряновец • Копривец • Лом Черковна • Пейчиново • Пет Кладенци • Полско Косово • Стърмен • Бъзън • Глоджево • град Ветово • град Ветово център • град Ветово • град Ветово широк център • Кривня • Писанец • Сеново • Смирненски • Баниска • Батишница • Бъзовец • Две Могили • Каран Върбовка • Кацелово • Могилино • Острица • Пепелина • Помен • Чилнов • Широково • Божичен • Иваново • Кошов • Красен • Мечка • Нисово • Пиргово • Сваленик • Табачка • Тръстеник • Церовец • Червен • Щръклево • Басарбово • Долапите Русе • Долни Ростов • Долно Абланово • Дружба 1 Русе • Дружба 2 Русе • Дружба 3 Русе • Захарна фабрика Русе • Здравец Изток Русе • Здравец Русе • Здравец Север 1 Русе • Здравец Север 2 Русе • Касева Чешма • кв Веждата Русе • кв Възраждане Русе • кв Възраждане Русе • кв Възраждане Североизток Русе • кв Възраждане Юг Русе • Лозята Русе • Мальовица Русе • Мартен • Мидия Енос Русе • Николово • Новата махала Русе • Ново Село • Образцов чифлик Русе • Пазара Русе • Промишлена зона Запад Русе • Просена • Родина 1 Русе • Родина 2 Русе • Родина 3 Русе • Родина 3 Русе • Родина 4 Русе • Русе • Русе централен южен район • Русе централен южен район • Русе център • Русе център • Русе широк център • Русе широк център • Русе широк център • Сандрово • Сарая Русе • Семерджиево • Средна кула Русе • Студентски град Русе • Тетово • Тракцията Русе • Хотанца • Хъшове Русе • Хъшове Русе • Цветница Русе • Чародейка Север Русе • Чародейка Юг Русе • Червена Вода • Ялта Русе • Ялта Русе • Ястребово • Бабово • Борисово • Бръшлен • Голямо Враново • Кошарна • Малко Враново • Ряхово • Сливо Поле • Сливница Сливо Поле • Стамболово • Черешово • Юделник • Белцов • Беляново • Джулюница • Долна Студена • Караманово • Кривина • Новград • Пиперково • Ценово

Почистване и машинно изпиране на текстилни изделия по пощенски кодове в област Русе

7172 • 7174 • 7174 • 7177 • 7173 • 7171 • 7170 • 7175 • 7121 • 7128 • 7125 • 7100 • 7101 • 7122 • 7120 • 7135 • 7127 • 7119 • 7131 • 7124 • 7077 • 7040 • 7038 • 7038 • 7080 • 7039 • 7037 • 7081 • 7038 • 7074 • 7167 • 7169 • 7168 • 7150 • 7163 • 7160 • 7165 • 7161 • 7158 • 7164 • 7162 • 7159 • 7089 • 7088 • 7087 • 7075 • 7091 • 7079 • 7090 • 7082 • 7085 • 7092 • 7083 • 7084 • 7078 • 7071 • 7010 • 7000 • 7053 • 7001 • 7016 • 7015 • 7003 • 7013 • 7005 • 7005 • 7005 • 7000 • 7001 • 7002 • 7004 • 7004 • 7020 • 7000 • 7016 • 7058 • 7001 • 7057 • 7001 • 7052 • 7007 • 7000 • 7000 • 7055 • 7006 • 7006 • 7006 • 7012 • 7001 • 7000 • 7001 • 7012 • 7000 • 7002 • 7000 • 7001 • 7012 • 7059 • 7000 • 7072 • 7008 • 7017 • 7044 • 7003 • 7054 • 7000 • 7012 • 7004 • 7018 • 7019 • 7051 • 7002 • 7020 • 7073 • 7068 • 7064 • 7069 • 7065 • 7062 • 7067 • 7070 • 7060 • 7060 • 7063 • 7066 • 7061 • 7138 • 7134 • 7137 • 7123 • 7130 • 7132 • 7133 • 7129 • 7139

Русе PRO Cleaners предлага Почистване и машинно изпиране на текстилни изделия

За частни и бизнес клиенти намиращи се или в близост до:

площад Средец 1, община Русе, град Русе, п.к.7000

Sitemap

https://pochistvanerusse.com/sitemap-1.xml

Популярни търсения в pochistvanerusse.com

Почистване и машинно изпиране на текстилни изделия

Запознайте се с нашите цени за почистване в Русе

Нашите цени

цени за почистване и машинно пране на текстилни повърхности в Русе, Русе PRO Cleaners се рекламира чрез pochistvanerusse.com, топ цени за почистване в Русе, площад Средец 1, община Русе, град Русе, п.к.7000

Русе

Борово • Бяла-Русе • град Ветово • Две могили • Иваново • Русе • Сливо поле • Ценово
Област Русе » Община Русе: Град Русе

: Област Русе е една от 28-те области на България. Пощенските кодове на населените места в област Русе са от 7000 (за град Русе) до 7199. Област Русе е разположена в Северна България и заедно с областите Велико Търново, Габрово, Разград и Силистра попада в териториалния обхват на Северен централен район (СЦР), в съответствие с Регламент 1059/2003 на ЕС. Областта има площ от 2 803.41 кв. км. и към 31.12.2011 г. наброява 233 767 жители. Състои се от 8 общини - Борово, Бяла, Ветово, Две могили, Иваново, Русе, Сливо поле и Ценово, в които функционират общо 67 кметства. Населените места са 83, от които 9 са градове и 74 - села. Най-голямата община е Русе (166 881 жители), с административен център град Русе - най-голям град в СЦР и пети по големина в страната. Сред основните конкурентни предимства на Област Русе е нейното стратегическо транспортно-географско разположение. На територията й се пресичат два от деветте европейски транспортни коридора №7 (Дунавската водна магистрала) и №9 Сухоземен транспортен коридор, свързващ Балтийско с Егейско море. През областта преминават жп линиите Русе-Подкова (главна жп линия №4) и Русе- Каспичан (главна жп линия №9), осъществяващи връзката на българска територия между р. Дунав и Черно море (продължавайки по главна жп линия №2 до Варна), както и път I-5 (E-85) Русе-Велико Търново, път 1-2 Русе-Варна (Е-70) и път I-21 Русе - Силистра.